Info
Bodemnieuws.NL is een onafhankelijke website van TTE Consultants uit Deventer. De website is een platform voor professionals in de bodem, de ondergrond en daaraan gerelateerde sectoren.
TTE-staandBodemnieuws.NL bestaat uit 2 onderdelen. De website Bodemnieuws.nl die elke werkdag wordt ververst en de gratis Bodemnieuwsbrief die wekelijks aan de abonnees wordt gestuurd. Onze lezers zijn voornamelijk afkomstig van professionele organisaties uit de bodemwereld.

Inzenden nieuws of activiteit voor op de agenda
Stuur uw bericht voor gratis plaatsing op Bodemnieuws.NL naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Bodemnieuws.NL behoudt zich het recht voor om te commerciele berichten of berichten die te weinig gerelateerd zijn aan het thema bodem en ondergrond niet te plaatsen.

Adverteren
De website Bodemnieuws.NL bestaat sinds oktober 2003. Met inmiddels meer dan 6.000 bezoekers per maand en circa 1.300 gratis abonnementen op de Bodemnieuwsbrief is Bodemnieuws.NL een groot succes geworden. Bodemnieuws.NL biedt u de mogelijkheid om te adverteren. Uw banner wordt geplaatst op de website en in de wekelijkse bodemnieuwsbrief. De banner wordt uiteraard doorgelinkt naar uw eigen website.

U kunt uw banner plaatsen voor een bedrag van 1.200 euro/jaar (excl. BTW). Een contract duurt maximaal 1 jaar en kan daarna worden verlengd. Indien u interesse heeft in het plaatsen van een banner kunt u contact opnemen met Arthur van de Velde van TTE.
Telefoon: 0570-665873, email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Disclaimer
Bodemnieuws.NL beoogt met een selectie uit het nieuws een actueel beeld te schetsen van ontwikkelingen op het gebied van de bodem en de ondergrond. Bodemnieuws selecteert het nieuws uit berichten die op de websites van landelijke en regionale dagbladen en thematische nieuwssites worden gepresenteerd en uit aangeleverde persberichten van diverse organisaties.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van Bodemnieuws.NL, of met de tijdelijke onmogelijkheid om Bodemnieuws.NL te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van Bodemnieuws.NL verkregen is.

 

ontwerp: Hans Dienaar bNO | site bouw: NMEDIA