donderdag 17 september 2009

De website Bodemnieuws.nl bestaat sinds oktober 2003. Met inmiddels meer dan 110.000 bezoekers, 215.000 views en 1.500 gratis abonnementen op de Bodemnieuwsbrief is Bodemnieuws.nl een groot succes geworden. Geen kosten, actueel, overzichtelijk en geheel onafhankelijk blijken de belangrijke succesfactoren. Bodemnieuws.nl bestaat uit 2 onderdelen. De website Bodemnieuws.nl die dagelijks wordt ververst en de Bodemnieuwsbrief die 2-wekelijks aan de abonnees wordt gestuurd.

Bodemnieuws.nl

Het nieuws betreft veelal, korte goed leesbare, nieuwsberichten afkomstig uit regionale en landelijke week- en dagbladen, persberichten, nieuwssites van overheden, instellingen en bedrijven. Daarnaast levert Bodemnieuws.nl actuele bodeminformatie over thema's, vacatures, agenda, een forum en bodemlinks. Het aantal bezoekers groeit nog steeds. Op dit moment (peildatum januari 2008) heeft de website gemiddeld 2.500 bezoekers per maand (5.700 views).

Bodemnieuwsbrief

De Bodemnieuwsbrief wordt 2-wekelijks verstuurd aan meer dan 1.500 abonnees. Het aantal abonnees groeit nog steeds. Onze lezers zijn voornamelijk afkomstig van professionele organisaties uit de bodemwereld. Adverteren Zowel het bezoek aan Bodemnieuws.nl als de Bodemnieuwsbrief zijn en blijven gratis, actueel en onafhankelijk. Wel bieden we de mogelijkheid om te adverteren. Op Bodemnieuws.nl kan dit in de rechterkolom met een logo of banner die uiteraard doorlinkt met uw eigen homepage. In de Bodemnieuwsbrief staan de logos in de linkerkolom. Hiermee komt uw beeldmerk ook elke 2 weken bij minstens 1.500 lezers in hun digitale brievenbus. Kosten U kunt in 2008 uw logo of banner plaatsen voor een bedrag van 1.050 euro/jaar (excl. BTW). Een contract duurt maximaal 1 jaar en kan daarna worden verlengd. Indien u interesse heeft in het plaatsen van een logo of banner kunt u contact opnemen met TTE. Informatie Bodemnieuws.nl is een initiatief van The Three Engineers (TTE). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthur van de Velde van TTE Telefoon: 0570-665873, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.engineers.nl