TTE Consultants
Leeuwenbrug 103 [google maps]
7411 TH Deventer

T 0570-66 58 70
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

Bodemnieuws.NL is een onafhankelijke website van TTE Consultants uit Deventer. De website is een platform voor professionals in de bodem, de ondergrond en daaraan gerelateerde sectoren.
Bodemnieuws.NL bestaat uit 2 onderdelen. De website Bodemnieuws.nl die elke werkdag wordt ververst en de gratis Bodemnieuwsbrief die wekelijks aan de abonnees wordt gestuurd. Onze lezers zijn voornamelijk afkomstig van professionele organisaties uit de bodemwereld.

Inzenden nieuws of activiteit voor op de agenda
Stuur uw bericht voor gratis plaatsing op Bodemnieuws.NL naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bodemnieuws.NL behoudt zich het recht voor om te commerciele berichten of berichten die te weinig gerelateerd zijn aan het thema bodem en ondergrond niet te plaatsen.

Adverteren
De website Bodemnieuws.NL bestaat sinds oktober 2003. Met inmiddels meer dan 3.000 bezoekers per maand en circa 1.200 gratis abonnementen op de Bodemnieuwsbrief is Bodemnieuws.NL een groot succes geworden. Bodemnieuws.NL biedt u de mogelijkheid om te adverteren, uw banner wordt geplaatst op de website en in de wekelijkse bodemnieuwsbrief. De banner wordt uiteraard doorgelinkt naar uw eigen website.

Op Bodemnieuws.NL zijn twee verschillende banners te vinden: de bedrijfsbanner en de vacaturebanner. U kunt uw bedrijfsbanner plaatsen voor een bedrag van €1.450,- per jaar (excl. BTW) met een minimale looptijd van 1 jaar. Uw vacaturebanner kan worden geplaatst voor €220,- per maand (excl. BTW) met een minimale looptijd van 1 maand.

Meer weten over het plaatsen van banners, zoals vereisten en tips? Lees de aanvullende informatie hier.

Indien u interesse heeft in het plaatsen van een bedrijfsbanner of vacaturebanner kunt u contact opnemen met Lisanne Keijzer van TTE Consultants.
Telefoon: 06-38373765, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Disclaimer
Bodemnieuws.NL beoogt met een selectie uit het nieuws een actueel beeld te schetsen van ontwikkelingen op het gebied van de bodem en de ondergrond. Bodemnieuws selecteert het nieuws uit berichten die op de websites van landelijke en regionale dagbladen en thematische nieuwssites worden gepresenteerd en uit aangeleverde persberichten van diverse organisaties.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van Bodemnieuws.NL, of met de tijdelijke onmogelijkheid om Bodemnieuws.NL te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van Bodemnieuws.NL verkregen is.